La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Carnisseria i xarcuteria

 

Des de fa més de 50 anys a Cal Busquets us oferim productes carnis de primera qualitat i amb les màximes garanties. Bona part d'aquests productes provenen d'explotacions ramaderes de la mateixa comarca de l'Alt Penedès, afavorint així el desenvolupament de productors locals i preservant el medi ambient.

A Cal Busquets hi trobareu carn de vedella, porc i els seus elaborats (picada, salsitxes i botifarres, hamburgueses, broquetes, etc). Juntament amb carn de conill, xai i cabrit, sense oblidar totes les especialitats en aviram: pollastre, gallina, gall d'indi, guatlles, picantons, Ànec Mut del Penedès, etc. I sempre amb la garantia de la denominació pollastre groc català

 

imatge del mostrador de la secció de carnisseriaimatge del mostrador de la secció de carnisseria

logotip del la denominació Pollastre Groc Català

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pel que fa a la xarcuteria, a Cal Busquets hi trobareu embotits i formatges tant de les primeres marques en xarcuteria com productes elaborats tradicionalment i de forma artesana en obradors de Vilafranca i comarca. Per als àpats familiars o trobades amb els amics a Cal Busquets preparem tot tipus de safates d'embotits, embotits ibèrics i formatges.