La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Història

 

El desembre de 1962 la família Busquets obria les portes d'un establiment que es dedicava en exclusiva a la venda de productes de carnisseria i xarcuteria, situat al cèntric carrer de Raval de la Font de Vilafranca del Penedès. Uns anys més tard però, l'establiment va especialitzar-se en la preparació de pollastres a l'ast i poc a poc va anar introduint altres productes cuinats d'aquesta manera: conill, espatlla de xai, Ànec Mut del Penedès, etc.

 

façana del primer establiment de Cal Busquets, al carrer Raval de la Font de Vilafranca del Penedès façana del primer establiment de Cal Busquets, al carrer Raval de la Font de Vilafranca del Penedès
L'any 1996 la família va realitzar unes importants obres d'ampliació i remodelació de les seves instal·lacions per poder oferir als seus clients altres tipus menjars per emportar. Des de llavors Cal Busquets ofereix una àmplia carta de menjar preparat, amb gairebé un centenar de primers plats, segons plats i acompanyaments, cuinats com a casa.

Finalment, el maig de 2008 i després de més de 45 anys servint als seus clients al carrer Raval de la Font, la família Busquets va traslladar el negoci familiar al carrer Sant Sadurní d'Anoia 2-4 de Vilafranca del Penedès per tal de millorar i ampliar les seves instal·lacions i oferir així un millor servei i una millor atenció als seus clients.

 

façana de l'establiment de Cal Busquets al seu emplaçament actual, al carrer Sant Sadurní d'Anoia 2-4façana de l'establiment de Cal Busquets al seu emplaçament actual, al carrer Sant Sadurní d'Anoia 2-4